Retete de lichioruri, vinuri si alte bauturi alcoolice sau non-alcoolice, retete de sucuri naturale, nectaruri, fresh-uri
Lichiorul de cafea trebuie sa il incercati pentru ca o data gustat nu veti dori alta bautura la aperitiv.
Acesta reteta de licior de cafea trebuie sa o incercati pentru ca este foarte aromata, gustoasa si usor de preparat.
Lichiorul de cafea este foarte indicat la ocaziile speciale din viata dvs, pentru ca este aromat si foarte rafinat.
Lichiorul de lapte desi denumirea nu suna foarte bine, este foarte aromat si gustos.
Lichiorul de vin este foarte aromat, insa trebuie sa aveti grija deoarece este destul de tare.
Lichiorul de oua este o bautura amerricana, specifica sarbatorilor de iarna. In momentul servirii, dupa ce se toarna lichior in pahare se adauga putin scortisoara macinata, pentru a intensifica aroma.
Lichiorul Kirsch este un lichior amarui, pe care il puteti servi mai ales ca aperitiv la mesele in familie.
Lichiorul de oua este o bautura care nu poate lipsi de pe masa de Craciun.
Coniacul cu oua trebuie sa il incercati pentru ca este o bautura foarte aromata si placuta.
Curacao este o bautura sud-americana foarte aroamata, care se foloseste mai ales la prepararea coctailurilor racoritoare de vara.