Bauturi

Retete de lichioruri, vinuri si alte bauturi alcoolice sau non-alcoolice, retete de sucuri naturale, nectaruri, fresh-uri

Cele mai noi Retete

Lichior de afine

Lichirul de afine este o bautura alcoolica cu un gust special. Are si proprietati curative, fiind folosita pentru unele afectiuni ale stomacului si intestinelor.

30 min
4 servings

Lichior de caise

Lichior de caise facut in casa are gust placut de fruct si culoare aurie.Se serveste la desert, langa o prajitura cu fructe . Este o reteta clasica, originala, care o pregateste in fiecare vara, cu gandul sa-si rasfete musafirii.

30 min
4 servings

Lichior de capsuni

Lichiorul de capsuni este foarte parfumat, el pastrand in acelasi timp aroma si delicatetea capsunilor.

30 min
4 servings

Lichior de cirese amare

Lichiorul de cirese amare are o aroma fina si delicata, avand in acelasi timp si un gust rafinat delicios.

30 min
4 servings

Lichior de fragi

entru cei care prfera bauturile aromate va oferim reteta de ichior de fragi. Acest lichior de fragi este o bautura aromata si delicios de savuroasa. Cu lichior de fragi ne putem delecta in orice anotimp, ne va revigora intr-un mod placut si usor.

30 min
4 servings

Lichior de fructe in amestec

Lichior de fructe in amestec ofera o senzatie unica prin amestecul celor doua lichioruri. Cei care vor degusta acest lichior vor fi surprinsi pe deplin.

30 min
4 servings

Lichior de gutui

Din gutui se obtine dulceata, gem, peltea, pasta, compot si un delicios lichior de gutui. Acest lichior de gutui este parfumat si savuros. Putem sa ne rasfatam cu lichior de gutui dupa o masa copioasa cu familia sau prietenii.

30 min
4 servings

Lichior de nuci verzi

Pregatirea acestui acestui lichior de nuci verzi, incepe odata cu prepararea dulcetii de nuci verzi.Va oferim aici reteta de lichior de nuci verzi, direct din nuci verzi pentru a nu va implica in prea multe activitati.

30 min
4 servings

Lichior de portocale

Va oferim o reteta originala si rapida pentru prepararea unui delicios lichior de portocale. Gustul dulce-acrisor al acestui lichior inveseleste si binedispune pe oricine.

30 min
4 servings

Lichior de zmeura

Lichiorul de zmeura este genul de preparat de casa de care te indragostesti pe loc. Gustul dulce-acrisor face ca aroma sa fie delicata si gustul desavarsit.

30 min
4 servings