Pastravul cu migdale si morcovi trebuie sa il incercati pentru ca este un preparat rapid si foarte gustos, in acelasi timp.
Somonul cu crema de busuioc este un preparat delicat si rafinat, pentru ocaziile cand doriti sa ii surprindeti pe cei dragi.
Pastravul in saramura este foarte bun, iar daca alaturi aveti si o mamaliguta calda, este pranzul perfect.
Somonul afumat cu portocale este de fapt o salata cu somon, usor de preparat si pe placul tuturor.
Crevetii marinati cu orez aromat este un preparat exotic de vara, usor de preparat si pe placul impatimitilor de fructe de mare.
Aceste sarmale surpriza trebuie sa le incercati pentru ca sunt atat de bune, incat rareori mai ramane pentru a doua zi.
Aperitivele cu somon afumat sunt perfecte la petrecerile cu multi invitati, avand avantajul ca se prepara usor, repede si sunt delicoase.
Crevetii in aspic cu busuioc este un aperitiv special, pentru ocazii deosebite, sau pur si simplu cand doriti un preparat exotic si delicios.
Salata de sfecla rosie si portocale cu somon este o salata exotica, aromata,foarte apreciata de impatimitii de peste si fructe de mare.
Salata norvegiana este o salata delcioasa de vara, aromata si usor de preparat.