Somon afumat cu portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Somonul afumat cu portocale este de fapt o salata cu somon, usor de preparat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 350 gr somon afumat
    • 1 buc fenicul
    • 2 portocale
    • 2 grepfruit rosu
    • ulei de masline
    • 1 lingurita otet balsamic
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Spalati feniculul si taiati-l marunt. Separat, curatati somonul, portocalele si grepfruturile si puneti-le intr-un vas.
  2. Rulati feliile de somon ca si cum am forma un trandafir si puneti-le pe feliile de portocale si grepfrut.
  3. Condimentati feniculul intr-un bol cu ulei, sare, piper si otet balsamic si puneti-l pe deasupra. Serviti salata rece,  alaturi de cateva felii de paine integrala prajita.

Recomandari

Salate