Pastrav cu migdale si morcovi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravul cu migdale si morcovi trebuie sa il incercati pentru ca este un preparat rapid si foarte gustos, in acelasi timp.

Ingrediente

    • 4 pastravi
    • 225 gr migdale
    • 1 lingura miere de albine
    • 2 linguri ulei de masline
    • 300 gr baby morcovi
    • 3 cartofi noi
    • 2 portocale

Instructiuni de preparare

  1. Radeti cartofii pe razatoarea mica, apoiamestecati-i cu migdalele sfarmate si  puneti  amestecul peste peste peste. Stropiti pestii cu putin ulei de masline, apoi dati-i la cuptor pentru 20 de minute.
  2. Stoarceti o portocala si la finalul coacerii turnati sucul  peste peste.
  3. Puneti ulei intr-o tigaie si sotati morcovii, adaugati mierea si zeama de la cealalta portocala si sotati 3-4 minute la foc iute.
  4. Serviti pastravul cald  cu morcovi si felii de lamaie.

Recomandari

Friptura sau Gratar