Spuma de portocale cu capsuni este un desert racoritor de vara, foarte aromat si pe placul tuturor.
Crevetii prajiti cu ghimbir si fructe sunt gustrea perfecta in zilele de vara, fiind un preparat gustos, plin de vitamine si cu un efect revigorant.
Somonul la cuptor pe pat de fenicul este un preparat aromat si gustos, pe care ar trebui sa il incercati daca aveti ocazia. Semintele de fenicul accentueaza aroma pestelui si il face un preparat usor de tolerat.
Midiile mariniere sunt atat de gustoase, incata daca le veti incerca o data, veti prepara in cantitati mai mari...
Salata cu ton si sparanghel este o salata de vara, racoritoare si satioasa, numai buna dupa o zi de plaja.
Creveti cu fasole rosie si salsa este un preparat pe care il puteti servi cald sau rece, la pranz sau la gustare.
Salata cu ton, fasole si masline negre este o salata de vara, plina de vitamine si foarte usor de preparat.
Somonul rumenit pe salata de linte trebuie sa il incercati, pentru ca este un preparat delicios si gustos, numai bun la mesele alaturi de cei dragi.
Codul la cuptor cu fenicul si legume se serveste cald sau chiar si rece, fiind un preparat perfect pentru mesele cu mai multi invitati.
Rulourile de taitei cu somon si fenicul sunt delicioase si aromate, desi se prepara destul de greu si necesita timp.