Salata cu ton fasole si masline negre

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata cu ton, fasole si masline negre este o salata de vara, plina de vitamine si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 2 buc file de ton in ulei de masline
    • 4 linguri ulei de masline
    • 200 gr fasole alba in conserva
    • 1 lamaie
    • 100 gr masline negre
    • 1 legatura ceapa verde
    • 100 gr baby spanac
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se deschide conserva de ton si se faramiteaza usor file-ul de ton, iar conserva de fasole si se scurge de zeama.
  2. Se apala bine spanacul, si se scot samburii maslinelor.
  3. Pentru dressing, se amesteca uleiul de masline cu putina zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa preferinta.
  4. Se pune spanacul in farfurie, deasupra tonul si fasolea, maslinele si ceapa tocata, iar dressingul se presara peste salata numai in momentul servirii.

Recomandari

Salate