Salata de fasole verde cu ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de fasole verde cu ceapa este foarte gustoasa si satioasa, perfecta pentru zilele de post.

Ingrediente

    • 500 gr fasole pastai
    • 1 ceapa de apa
    • 3 linguri cu ulei
    • sare
    • marar sau patrunjel tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti fasolea, o rupi bucati de 2-3 cm, o speli in apa calduta si o pui la fiert in apa cu sare  care clocoteste. Lasi sa fiarba 30 de minute,apoi o scurgi, o lasi sa se raceasca si o pui intr-un castron.
  2. Toci ceapa pestisori, presari cu sare, speli si amesteci cu fasolea. Stropesti cu ulei de salata si decorezi cu verdeata tocata.
  3. Salata de fasole verde cu ceapa se asorteaza o rosie mare, taiata in patru sub forma de floare si lasata in mijlocul castronului. Salata de fasole verde cu ceapa se serveste rece, cu paine proaspata.

Recomandari

Salate