- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de oua pentru sendvisuri este o salata delicioasa, pe care o puteti prepara de seara pentru micul dejun.
Ingrediente
- 8 oua
- 200 gr maioneza
- 1 ceapa tocata marunt
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita praf de mustar
- 1/4 lingurita praf de usturoi
- 1/4 lingurita piper macinat
- 1 lingura marar tocat marunt
- 8 felii de paine alba
Instructiuni de preparare
- Puneti ouale intr-o cratita cu apa si putina sare, apoi fierbeti-le 6 minute. Opriti focul si mai lasati-le inca 2 minute, apoi curatati-le de coaja si taiati-le cubulete.
- Intr-un castron amestecati usor ouale, maioneza, ceapa, sarea, praful de mustar, praful de usturoi, piperul macinat si mararul. Acoperiti castronul cu un capac sau cu folie si bagati la frigider 8 ore, sau pana a doua zi.
- In momentul servirii, repartizati salata pe 4 felii de franzela si acoperiti cu feliile ramase, apoi puteti servi.