Salata de fasole verde cu maioneza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de fasole verde cu maioneza este o salata delicioasa, aromata si plina de vitamine, pe care o puteti servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal.

Ingrediente

    • 500 gr fasole verde fara ate
    • 1 ceapa de apa sau 4-5 fire de ceapa verde
    • 200 gr maioneza
    • sare
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti fasolea de varfuri si de codite, o rupi bucati de 2-3 cm, o speli cu apa calduta, apoio pui la fiert cu 1 cana de apa care clocoteste. O fierbi 30 de minute cu putina sare si cu vasul acoperit.
  2. Tragi vasul de pe foc, racesti, scurgi leguma si rastorni in castron adanc. Toci ceapa pestisori, acoperi cu sare, presezi usor si speli cu apa rece dupa 5 minute. Scurgi in sita, apoi amesteci cu fasolea.) Acoperi cu maioneza de post, omogenizezi lucrand de jos in sus, lasi la rece, apoi o servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Salate