Batoanele cu fulgi de ovaz si migdale sunt combinatia perfecta intre ovaz, zahar si unt, coapte doar cat sa ramana moi, lipicioase si crocante in acelasi timp.
Tortul cu limeta si fructul pasiunii este un desert cu arome tropicale, usor de preparat si pe gustul tuturor.
Macul adauga o aroma deosebita oricarui aliment. In compozitia biscuitilor cu mac, se combina macul cu lamaia din aluat pentru o aroma intensa deosebita.
Tarta cu nuci pecan este o tarta traditionala americana care se serveste la sfarsitul merei de Ziua Recunostintei. Este o combinatie minunata de aluat crocant, umplutura de caramel cu nuci, iar smantana fermentata sunt perfecte.
servite de obinei in Vinerea Mare, aceste chifle aromate au si un aspect placut, lucios, lipicios.Chifelel sun delisioase mai ales fierbinti, cu unt.
Inimioarele cu parmezan au o aroma intensa si putin iute, care dau dependenta. Serviti-le impreuna cu un aperitiv iniante de cina sau serviti-le lang unbol de supa.
Batoanele cu fulgi de ovaz se prepara rapid si ieftin, sunt integrale si, de asemenea, fac o gustare excelenta cu continut ridicat de carbohidrati, pentru un plus de energie.
Tortul Victoria este un tort clasic englezesc. Este usor, insiropat, cremos, cu o textura sfaramicioasa. Traditional se aromatizeaza cu vanilie si se umple cu gem dar poate fi imbogatit cu frisca batuta sau glazurat cu crema de unt.
Pateurile cu visine si migdale sunt o versiune mai sofisticata a pateurilor daneze, beneficiind de gustul acrisor al visinelor, in contrast cu untul si miezul de martipan topit.
Spiralele cu ciocolata si portocale sunt de fapt niste biscuiti spiralati foarte aromati si gustosi, pe care i puteti pastra la frigider in recipiente etans pana la o saptamana.