Cele mai noi Retete

Batoane cu fulgi de ovaz si migdale

Batoanele cu fulgi de ovaz si migdale sunt combinatia perfecta intre ovaz, zahar si unt, coapte doar cat sa ramana moi, lipicioase si crocante in acelasi timp.

30 min
4 servings

Tort cu limeta si fructul pasiunii

Tortul cu limeta si fructul pasiunii este un desert cu arome tropicale, usor de preparat si pe gustul tuturor.

30 min
4 servings

Biscuiti cu mac

Macul adauga o aroma deosebita oricarui aliment. In compozitia biscuitilor cu mac, se combina macul cu lamaia din aluat pentru o aroma intensa deosebita.

30 min
4 servings

Tarta cu nuci pecan

Tarta cu nuci pecan este o tarta traditionala americana care se serveste la sfarsitul merei de Ziua Recunostintei. Este o combinatie minunata de aluat crocant, umplutura de caramel cu nuci, iar smantana fermentata sunt perfecte.

30 min
4 servings

Chifle calde cu cruce

servite de obinei in Vinerea Mare, aceste chifle aromate au si un aspect placut, lucios, lipicios.Chifelel sun delisioase mai ales fierbinti, cu unt.

30 min
4 servings

Inimioare cu parmezan

Inimioarele cu parmezan au o aroma intensa si putin iute, care dau dependenta. Serviti-le impreuna cu un aperitiv iniante de cina sau serviti-le lang unbol de supa.

30 min
4 servings

Batoane cu fulgi de ovaz

Batoanele cu fulgi de ovaz se prepara rapid si ieftin, sunt integrale si, de asemenea, fac o gustare excelenta cu continut ridicat de carbohidrati, pentru un plus de energie.

30 min
4 servings

Tort Victoria

Tortul Victoria este un tort clasic englezesc. Este usor, insiropat, cremos, cu o textura sfaramicioasa. Traditional se aromatizeaza cu vanilie si se umple cu gem dar poate fi imbogatit cu frisca batuta sau glazurat cu crema de unt.

30 min
4 servings

Pateuri cu visine si migdale

Pateurile cu visine si migdale sunt o versiune mai sofisticata a pateurilor daneze, beneficiind de gustul acrisor al visinelor, in contrast cu untul si miezul de martipan topit.

30 min
4 servings

Spirale cu ciocolata si portocale

Spiralele cu ciocolata si portocale sunt de fapt niste biscuiti spiralati foarte aromati si gustosi, pe care i puteti pastra la frigider in recipiente etans pana la o saptamana.

30 min
4 servings