Checul sarat cu masline si rosii este de fapt o paine usoara, gustoasa si la mare cautare la mcul dejun.
Biscuitii cu zahar Demerara si fructe de padure sunt edliciosi si apetisanti, numai buni sa impresionati invitatii.
Tarta Tatin cu gogonele este o tarta aperitiv pe care o puteti prepara atat cu gogonele verzi cat si cu rosii mai tari.
Tortul de ciocolata cu melasa este un pandispan cu ulei, imbogatit cu melasa, obtinand in acest fel un desert de neuitat.
Acesta tarta clasica cu mere este simplitatea intruchipata. Cosul din aluat foarte dulce este umplut cu felii de mere aranjate elegant si aromatizate doar cu zeama de lamaie.
Aceste sfaturi pentru obtinerea unor pandispanuri cremoase su aromate daca le veti urma veti obtine niste deserturi fantastice.
Cremsnitul este o alta versiune a binecunoscutului millefeuile.Foietajul se coace pana devine crocant, tamanand suntire si este umplut cu o delicata crema de vanilie, iar apoi glasat.
Babka este o reteta traditionala poloneza de cozonac pascal, care sarbatoreste incheierea Postului Mare prin folosirea unui numar mare de oua.
Tarta cu branza de capra este o tarta aperitiv delicioasa, apetisanta si pe placul tuturor atat calda cat si rece.
Alfajores sunt niste biscuiti deliciosi traditionali in America de Sud, existand pentru fiecare tara o reteta usor diferita.