Tortul cremos cu nuca de cocos este un tort aromat si gustos, pe care il puteti prepara ori de cate ori doriti sa ii surprindeti pe cei dragi cu un desert desavarsit.
Tortul de gris cu crema de lamaie este un tort usor, delicat si pe placul tuturor.
Linzer este un desert austriac clasic, usor de preparat dar foarte gustos si aromat.
Prajiturelele de Eccles sunt o delicatesa veche din Lancashire si au devenit renumite pentru cat de usoare, si crocante sunt. Acesasta reteta este imbunatatita cu mere calite usor, adaugate la umplutura traditionala de fructe uscate.
Coptul painii de casa si, in secial, framantatul ei, sunt o experienta grozava si merita pe deplin timpul pe care li-l alocati.
Chouquettes sunt gogosele pufoase din aluat de ecleruri, presarate cu cristale de zahar pentru a deveni mai crocante, delicioase atat simple cat si umplute cu frisca batuta.
Checul Battenberg este un desert in forma de tabla de sah cu invelisul subtire, foarte aromat si gustos.
Biscuitii cu mereng si ciocolata sunt o varianta mai fantezista a biscuitilor obisnuiti, foarte buni si gustosi.
Tortul Dobos nu este cel mai rapid tort, dar e, cu siguranta, unul din cele mai delicioase. Foile subtiri de napolitana sunt umplute cu crema de unt cu ciocolata, iar tortul este ornat cu foaie de caramel auriu.
Zaharul brun moale incorporat in albusuri impreuna cu zaharul tos ii confera merengului o aroma mai fina. Pentru Pavlova noastra am ales zmeura zemoasa si nectarine aromate, dar dvs puteti folosi orice alt fruct preferati.