Jeleu de lapte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Jeleul de lapte este reteta de succes cu care puteti oricand sa ii cuceriti pe cei mici.

Ingrediente

    • 1 litru lapte
    • 350 gr zahar
    • vanilie
    • zeama de la 1 lamaie
    • 8 foi de gelatina

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb intr-un vas laptele cu vanilia si zaharul pana se leaga siropul. Dupa ce s-a racit, se amesteca in el, putin cate putin, zeama de lamaie si gelatina, inmuiata inainte in 2 linguri de apa rece. 
  2. Se pune amestecul pe foc 10 minute. Se toarna compozitia intr-un castron umezit si se pune in frigider. inainte de a se servi, se cufunda castronul in apa calda si se rastoarna jeleul pe un platou.

Recomandari

Deserturi