Ciorba de potroace

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de potroace este o ciorba acra si aromata, perfecta dupa o noapte nedormita.

Ingrediente

    • maruntaie de la 2 pasari (gatul, pipota, inima, tartita, aripile, spatele)
    • 2 cepe
    • 1 morcov
    • albitura
    • orez
    • zeama de varza
    • leustean si patrunjel tocate
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Speli carnea, o cureti bine, o pui la fiert cu apa rece si o clocotesti 2-3 minute. Arunci apa, speli oala si carnea, o pui la fiert cu 2 litri de apa rece. Fierbi la foc potrivit si iei spuma ori de cate ori este nevoie, apoi adaugi zarzavatul taiat fideluta.
  2. Fierbi atata zeama de varza cat iti place sa fie ciorba de acra, spumuiesti si rastorni peste carne si legume, potrivesti de sare si mai dai un clocot.
  3. Orezul, fiert separat numai 10 minute, il adaugi odata cu zeama de varza si cu verdeata tocata fin. Lasi sa se racoreasca 15 minute,apoi  servesti cu ardei iute.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri