Bors cu legume calite

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul cu legume calite este un bors aromat si foarte gustos, perfect pentru zilele de post.

Ingrediente

    • 1 sfecla rosie
    • 1 telina
    • 2 morcovi
    • 1/2 varza cruda
    • 1 dovlecel
    • 2 cartofi
    • 2 cepe
    • 2 rosii decojite
    • 150 ml ulei
    • bors
    • marar tocat
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti sfecla, o speli, o tai bastonase si o fierbi cu apa calda cat s-o acopere, cel putin 30 de minute.
  2. Cureti cepele, morcovii, telina, dovlecelul, varza si cartofii, speli sub jet de apa rece, le tai cubulete, le calesti cu ulei.
  3. Cand ceapa a devenit transparenta, pui legumele intr-o oala cu apa calda, langa sfecla, sarezi si fierbi acoperit 20 minute. Adaugi rosia decojita si taiata felii, lasi 5 minute si acresti cu bors.
  4. Decorezi borsul cu marar verde tocat, servesti cu paine proaspata si ardei verde, dupa ce mancarea s-a racit.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri