Bors de loboda

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de loboda este un bors de primavara foarte gustos si plin de vitamine.

Ingrediente

    • 4-5 legaturi de loboda alba si rosie
    • 2 cartofi
    • ceapa si usturoi verde
    • sare
    • 500 ml bors
    • leustean tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli cartofii, ii cureti de coaja, ii tai cubulete, ii speli in mai multe ape, apoi ii pui la fiert in apa fiarta sau calda.
  2. Dupa 15 minute de fiert adaugi loboda aleasa, spalata frunza cu frunza si tocata, ceapa si usturoiul tocate, sarea necesara.
  3. Fierbi la foc potrivit inca 15 minute, acresti cu bors fiert si spumuit, parfumezi cu leustean tocat. Racoresti borsul si-l servesti cu paine proaspata si ceapa verde alaturi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri