Salata verde cu dressing de miere si mustar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ce poate fi mai bun in zilele de varda decat o salata verde delicioasa.Si daca te mai gandesti ca nu contine grasimi, atunci se poate consuma cat mai multa.Combinatia de miere cu mustar ofera o aroma exotica de neuiat.

Ingrediente

    • cateva frunze de salata verde
    • o mana de ruccola
    • leurda

    PENTRU SOS:

    • 3 linguri ulei de masline
    • 1 lingura otet alb
    • 1 lingurita de mustar
    • o lingurita miere de albine
    • un catel de usturoi
    • 2-3 fire patrunjel verde
    • 1 fir de ceapa verde
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Salata, ruccola si leurda se spala si se lasa sa se scurga cateva minute, dupa care se rup si se pun intr-un castron.
  2. Pentru prepararea dressingului se amesteca intrun castron uleiul de masline, otetul, mustarul si mierea de albine. Se amesteca energic cu un tel. apoi se adauga usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin, ceapa taiata rondele subtiri si se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se toarna dresingul peste salata.Se amesteca putin si se serveste.
  3. Pentru un aspect mai desavarsit se pot pune si seminte de susan sau miez de nuca.

Recomandari

Salate