Salata din icre de crap

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata din icre de crap este o salata delicioasa care se poate prepara si cu icre sarate de crap.

Ingrediente

    • 200 gr icre de crap
    • 200 ml ulei
    • lamaie
    • 1 felie de paine inmuiata in apa si stoarsa bine
    • 1 ceapa mica
    • masline

Instructiuni de preparare

  1. Icrele se curata de pielite cu furculita si se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele ca sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se asaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca icrele pana se inrosesc.
  2. Se ia vasul cu icrele de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat,pana se albesc.
  3. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust.
  4. Se aranjeaza salata in salatiera, se decoreaza si se serveste. Salata de icre se poate pastra  in frigider maxim 48 ore.

Recomandari

Salate