Ardei cu ceapa si rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii cu ceapa si rosii sunt foarte gustosi si satiosi, fiind in acelasi timp salata delicioasa si satioasa.

Ingrediente

    • 4 ardei grasi
    • 1 ardei iute
    • 1 ceapa de apa
    • 2 rosii mari
    • sare
    • 2-3 linguri cu ulei de salata
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli ardeii, ii tai in patru, apoi feliute de 1-2 cm. Speli si cureti ceapa (alegi o ceapa de apa cu o forma alungita), o tai pe lat in rondele subtiri  de 1/2 cm, o lasi in farfurie si presari cu sare. Lasi asa 2-3 minute, apoi speli ceapa si o scurgi in prosop.
  2. Asezi ceapa peste ardei, omogenizezi si pui deasupra feliute subtiri de rosii. Cureti un ardei iute de seminte si de nervuri, il tai felii subtiri, il presari peste salata.
  3. Stropesti amestecul cu ulei de salata, potrivesti de sare si servesti inainte de supa, cu paine proaspata. Salata poate fi servita si langa cartofi prajiti.

Recomandari

Salate