Crochetele frantuzesti sunt foarte usor de preparat. Daca doriti sa fie mai aromate puteti adauga boia de ardei iute sau dulce.
Supa minestrone se poate prepara cu multe legume, tocmai de aceea le puteti schimba mereu, pentru a varia gustul. Delicioase in supa minestrone sunt pastaile verzi, ciupercile chiar si rosiile.
Borsul de cartofi este perfect pentru acele zile de post cand doriti sa serviti o mancare gustoasa, satioasa si pe placul tuturor.
Supa de rosii cu paste este perfecta pentru zilele de vara, avand efect nutritiv si racortor. Daca doriti ca supa sa fie mai groasa, folositi orez fiert in locul pastelor.
Supa de boabe este o supa delicioasa de post, pe care o puteti servi calda sau rece, in orice moment al zilei.
Supa-crema de albituri este o supa de vara, gustoasa si satioasa, numai buna daca o serviti rece.
Supa-crema de dovleac trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, fina si foarte usor de preparat. Supa-crema de dovleac este numai buna in zilele de post.
Ciulama de ciuperci este delicioasa, dar daca o preparat ca atare, de post, veti observa aroma intens a ciupercilor. Daca vreti sa nu fie de post, inlocuiti apa cu lapte dulce si, la final, adaugati o lingura de smantana.
Mancarea de linte este un preparat de post, aromat si gustos, pe care il puteti servi cald sau rece.
Ardeii umpluti cu cuscus sunr foarte buni, dar daca preferati gustul sarat-acrisor, inlocuiti mugurii de pin si stafidele cu masline tocate si 2 rosii taiate cubulete.