Supa de boabe

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de boabe este o supa delicioasa de post, pe care o puteti servi calda sau rece, in orice moment al zilei.

Ingrediente

    • 1 cutie mazare
    • 3 cartofi
    • 1 morcov
    • 100 gr orez
    • 300 gr fasole
    • 2 linguri porumb
    • 2 cepe
    • 1 ardei gras
    • 1 cutie rosii decojite
    • 1 crenguta cimbru
    • 2 lignuri ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 portii
Timp de preparare 50 minute

  1. Pune fasolea la fiert in apa rece, inlocuind apa de cel putin 2 ori.
  2. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei. Adauga morcovul ras si lasa sa se inabuse. Adauga fasolea, crenguta de cimbru, mazarea si cartofii taiati in cubulete, acopera oala cu capac si lasa sa fiarba totul la foc mic.
  3. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga ardeiul taiat bastonase, boabele de porumb si rosiile decojite su tot cu suc.
  4. Potriveste gustul de sare si lasa sa mai dea in cateva clocote, apoi serveste  supa cu busuioc proaspat tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri