Frigaruile cu creveti trebuie sa le incercati, pentru ca sunt perfecte pentru ocaziile in care aveti invitati neasteptati.
Aceste frigarui exotice le puteti prepara atunci cand aveti oaspeti pe care doriti sa ii impresionati.
Frigaruile indiene trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si le puteti servi chiar si a doua zi.
Frigaruile cu legume le puteti prepara in orice combinatie de legume doriti. Fie ca adaugati vinete, dovlecei sau chiar rondele de morcovi, le puteti imbogati aroma cu bucati de mozzarella sau cascaval.
Frigaruile desert-cu fructe flambate le puteti prepara in orice combinatie de fructe. Vara, aceste frigarui fac senzatie, dar daca doriti puteti renunta la a le mai flamba.
Aluatul fraged pentru pateuri cu carne sau branza ofera placinta nu doar fragezime, dar si o aroma si un gust foarte bun.
Aluatul pentru cruste este de fapt un aluat pentru tarte, din care puteti prepara aperitive delicioase si aromate.
Aluatul pentru pastete este foarte fraged, tocmai de aceea rezultatul final este delicios si apetisant!
Saleurile cu cas sunt delicioase, dar daca nu aveti parmezan puteti folosi mac, susan sau chiar sare de mare.
Aceste saleuri cu sare sunt delicioase si foarte usor de preparat.