Saleuri cu cas

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Saleurile cu cas sunt delicioase, dar daca nu aveti parmezan puteti folosi mac, susan sau chiar sare de mare.

Ingrediente

    • 200 gr cas ras
    • 210 gr faina
    • 125 gr unt
    • 3 galbenusuri
    • piper alb macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se framanta un aluat din toate ingredientele, apoi se intinde si se impatureste de 3 ori ca aluatul frantuzesc, cu pauze de 15 minute.
  2. Ultima oara se intinde aluatul in foaie, se taie bezi late de 1 cm si lungi de 10 cm, care se ung cu albus de ou, se presara cu parmezan ras. Se pun saleurile pregatite intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi se coc la foc moderat 7-8 minute, pana incep sa se rumeneasca.

Recomandari

Aperitive