Cele mai noi Retete

Sarlota tahitiana

Sarlota tahitiana este un desert aromat, plin de fructe si foarte usor de preparat...mai dificila fiind asteptarea.

30 min
4 servings

Aluat nisipos pentru fursecuri

Aluatul nisipos pentru fursecuri este usor de preparat si are o gramada de intrebuintari. Din el puteti prepara biscuiti, fursecuri, baghete dar il puteti folosi si ca baza pentru o tarta frageda si aromata.

30 min
4 servings

Aluat pentru briose

Aluatul pentru briose desi nesesita timp pentru a-l prepara, este foarte bun si, daca doriti, il puteti aromatiza cu fructe uscate sau cu fulgi de ciocolata.

30 min
4 servings

Aluat dulce pentru tarte

Aluatul dulce pentru tarte trebuie sa il incercati pentru ca tartele cu fructe sunt cele mai bune cu acest tip de aluat.

30 min
4 servings

Aluat sarat pentru tarte

Aluatul sarat pentru tarte este un aluat pentru aperitive si gustari, umpluturile fiind variate si pe gustul tuturor.

30 min
4 servings

Aluat pripit- varianta 2

Aluatul pripit trebuie sa il incercati ori de cate ori doriti sa preparati fie un desert, fie un apritiv delicios pentru micul dejun. Acest aluat are avantajul ca nu trebuie tinut la crescut.

30 min
4 servings

Compozitie de meringue-bezea

Compozitia de meringue-bezea este foarte usor de preparat, regula de baza fiind ca albusurile sa fie reci.

30 min
4 servings

Aluat de placinta cu bors

Aluatul de placinta cu bors trebuie sa il incercati pentru ca din el ies foi fragede si gustoase, pentru o placinta reusita.

30 min
4 servings

Aluat cu lapte sau iaurt

Aluatul cu lapte sau iaurt il puteti folosi la placinte, paine sau chiar si la cornuri cu diferite umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat de taitei-varianta 2

Aluatul de taitei este un aluat usor, dar taiteii preparati acasa vor fi intotdeauna cei mai buni.

30 min
4 servings