Sarlota tahitiana este un desert aromat, plin de fructe si foarte usor de preparat...mai dificila fiind asteptarea.
Aluatul nisipos pentru fursecuri este usor de preparat si are o gramada de intrebuintari. Din el puteti prepara biscuiti, fursecuri, baghete dar il puteti folosi si ca baza pentru o tarta frageda si aromata.
Aluatul pentru briose desi nesesita timp pentru a-l prepara, este foarte bun si, daca doriti, il puteti aromatiza cu fructe uscate sau cu fulgi de ciocolata.
Aluatul dulce pentru tarte trebuie sa il incercati pentru ca tartele cu fructe sunt cele mai bune cu acest tip de aluat.
Aluatul sarat pentru tarte este un aluat pentru aperitive si gustari, umpluturile fiind variate si pe gustul tuturor.
Aluatul pripit trebuie sa il incercati ori de cate ori doriti sa preparati fie un desert, fie un apritiv delicios pentru micul dejun. Acest aluat are avantajul ca nu trebuie tinut la crescut.
Compozitia de meringue-bezea este foarte usor de preparat, regula de baza fiind ca albusurile sa fie reci.
Aluatul de placinta cu bors trebuie sa il incercati pentru ca din el ies foi fragede si gustoase, pentru o placinta reusita.
Aluatul cu lapte sau iaurt il puteti folosi la placinte, paine sau chiar si la cornuri cu diferite umpluturi.
Aluatul de taitei este un aluat usor, dar taiteii preparati acasa vor fi intotdeauna cei mai buni.