Aceste foi de placinta sunt delicioase, dar daca preparati placinta cu carne sau cu spanac, renuntati la zaharul pudra.
Aceste foi fine de prajituri sunt usor de preparat, iar daca alegeti sa le umpleti cu o crema de vanilie, veti fi surprinsi ce desert aromat veti face!
Aluatul frantuzesc este perfect pentru gustarele sarate precum pateuri, minipateuri, placinte dar il puteti folosi si la strudele cu fructe.
Aluatul frantuzesc este foarte bun si aromat, iar daca il folositi cu umpluturi sarate, se va evidentia aroma de unt.
Frigaruile din carne de porc nu pot lipsi de la un gratar, ele fiind colarea mesei. Fie ca le preparati ca in reteta sau ca adaugati ardei gras, rezultatul este mereu la fel...delicios!
Frigaruile cu ficat de pasare sunt preferatele copiilor, pentru ca sunt aromate si gustoase.
Frigaruile fantezie mai pot contine felii de ardei gras si chiar ciupercute.
Frigaruile americane sunt delicioase, dar daca le doriti mai picante puteti adauga intre bucatelele de carne si cate un ardei iute rosu, pentru culore.
Frigaruile cu carne de oaie au o aroma placuta si intensa,in acelasi timp, dar sunt delicioase si pe placul tuturor!
Frigaruile de peste se servesc cu un sos racoritor de usuroi cu smantana.