Frigarui cu carne de oaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile cu carne de oaie au o aroma placuta si intensa,in acelasi timp, dar sunt delicioase si pe placul tuturor!

Ingrediente

    • 500 gr carne de oaie
    • 200 gr slanina afumata
    • 15 prune
    • 2 cepe mari
    • 5 rosii mici
    • sare
    • piper macinat
    • cimbru
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Carnea de oaie, slanina, cepele si rosiile se taie cubuletele de marime potrivita, iar prunele se curata de samburi.
  2. Se pregatesc frigaruile alternand carnea de oaie su slanina, ceapa, rosiile si prunele, apoi se sareaza, se pipereaza, se ung cu ulei si se tavalesc prin cimbru. Se lasa 15 minute, apoi se frig pe gratarul incins 25 de minute, intorcandu-le pe toate partile.
  3. Frigaruile cu carnede oaie se servesc cu garnitura de legume sote si cu o salata de sezon.

Recomandari

Friptura sau Gratar