Aluat de placinta cu bors

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aluatul de placinta cu bors trebuie sa il incercati pentru ca din el ies foi fragede si gustoase, pentru o placinta reusita.

Ingrediente

    • 200 ml ulei
    • 300 ml bors
    • 50 gr drojdie
    • sare
    • faina, cat cuprinde

Instructiuni de preparare

  1. Se desface drojdia in bors, se toarna uleiul si se adauga treptat faina si putina sare. Se amesteca cu o lingura pana se ingroasa si se desprinde de castron, apoi se toarna pe o planseta presarata cu faina, si se framanta bine pana s eobtine un aluat portivit de moale.
  2. Se acopera aluatul cu un servet curat de bucatarie si se lasa la loc cald sa creasca, apoi se intind din el foi subtiri care pot fi umplutre cu orice fel de umplutra doriti.

Recomandari

Panificatie