Ciorba de berbec este o ciorba aromata, pe care o puteti prepara ori de cate ori doriti sa serviti o ciorba cu un gust special si aromat.
Ciorba cu maruntaie de pui se poate prepara si din pulpe sau piept de pui, fiind o ciorba foarte apreciata de copii.
Ciorba cu perisoare de peste trebuie sa o incrcati pentru de este gustoasa si foarte usor de preparat.
Ciorba din cap de crap este o ciorba pescareasca, foarte gustoasa si aromata.
Cotletul dobrogean de porc este un preparat specific, foarte aromat si pe placul tuturor.
Frigaruile dobrogene din carne de miel sunt foarte fragede si aromate, numai bune pentru un pranz delicios si satios.
Gasca salbatica la cuptor este o delicatesa culinara cu un gust aromat intens desavarsit.
Musacaua este un preparat dobrogean foarte gustos si aromat, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Pilaful de crap trebuie sa il incercati pentru ca este satios, aromat si il puteti prepara din orice fel de peste doriti cu conditia sa nu aibe multe oase.
Pilaful de raci trebuie sa il incercati pentru ca este delicios, aromat si foarte usor de preparat.