Pilaf de raci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pilaful de raci trebuie sa il incercati pentru ca este delicios, aromat si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 15 raci
    • 200 gr orez
    • boia dulce
    • 600 ml supa de legume
    • unt
    • 4 cepe
    • patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Se curata racii de maruntaie, se spala si se pun la fiert. Se pun deoparte cozile si piciorusele, se scoate carnea din interiorul racilor si se trece prin sita.
  2. Intr-o cratita se pune la topit putin unt. Se spala orezul si se rumeneste intr-o tigaie, apoi se rastoarna in vasul cu unt topit si se umple cu supa de legume strecurata. Se adauga si carnea de raci si boia dulce. Se pune sare si se lasa cratita sa fiarba.
  3. Carnea de la picioruse se amesteca cu orez iar cozile se asaza deasupra. Se poate pune si o mana de patrunjel tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri