Chiftelele de peste sunt foarte bune gustoase si aromate, fiind la fel de bune calde ca fel principal, sau reci ca aperitive.
Crochetele de carne cu ciuperci trebuie sa le incercati pentru ca sunt perfecte pentru un aperitiv gustos, aromat si usor de preparat.
Drobul de ciuperci este aperitivul perfect cand doriti un preparat aromat, gustos si pe placul tuturor.
Ghiudemul este un aperitiv dobrogean foarte gustos, pe care il puteti prepara chiar si din carne de vanat.
Ouale marinaresti trebuie sa le incercati pentru ca sunt perfecte pentru un mic dejun copios
Rosiile umplute cu ciuperci sunt delicioase, aromate si foarte usor e preparat, fiind un aperitiv pe gustul tuturor.
Rosiile umplute cu icre trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.
Salata dobrogeana cu peste afumat este o salata delicioasa pe care o puteti prepara in zille cu dezlegare la peste din an.
Salata pescareascatrebuie sa o incercati pentru ca este o salata dietetica, gustoasa si usor de preparat.
Zacusca de crap trebuie sa o incercati pentru ca este gustoasa, satioasa si, cu siguranta, pe placul tuturor.