Ouale umplute cu ficatei sunt acele aperitive delicioase, care nu lipsesc niciodata de la mesele festive, si sunt foarte gustoase si satioase.
Pasta de jumari este un aperitiv taranesc, foarte intalnit chiar si azi in zonele de munte.
Pogacii cu jumari de porc se servesc ca gustare alaturi de un pahar de tuica sau bere.
Ciorba ardeleneasca este o ciorba foarte gustoasa, satioasa si usor de preparat in acelasi timp.
Supa de rosii este o supa rapida, gustoasa si usor de preparat, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Supa plugarului este o supa satioasa si gustoasa, plina de vitamine si energizanta.
Galustele din gris sunt preferatele copiilor, pentru va sunt gustoase si foarte usor de preparat in supa.
Supa de rosii cu usturoi este o supa de vara, racoritoare si foarte aromata, pe care trebuie sa o incercati.
Supa taraneasca este o supa aromata si plina de legume, pe care o puteti prepara si fara slanina, pentru un gust mai simplu si dietetic.
Ciorba de ciuperci este foarte buna si are un gust special si aromat. Aceasta supa are avantajul ca este satioasa si se poate servi chiar si rece, in zilele de vara.