Cartofii calugaresti este un aperitiv de post, aromat, usor de preparat si pe care il puteti servi si ca garnitura alaturi de friptura preferata.
Aceste ciuperci umplute trebuie sa le incercati pentru ca sunt nu doar usor de preparat dar foarte gustoase si satioase.
Clatitele cu ciuperci si pui trebuie sa le incercati pentru ca sunt gustoase, si foarte satioase.
Ghiveciul de rosii nu este doarte gustos, dar are multe vitamie si se poate sevi chiar si rece.
Malaiul moldovenesc cu dovleac este o reteta taraneasca, usor de preparat si foarte satioasa.
Mamaliga de cartofi este o reteta bucovineana, pe care trebuie sa o incercati pentru ca ea se serveste in locul painii si este delicioasa.
Varzarile moldovenesti sunt usor de preparat si foarte satioase, mai ales daca le serviti reci, sau a doua zi.
Alivencile moldovenesti sunt foarte bune. Servite calde sau reci sunt satioase si gustoase, in acelasi timp.
Friganelele sunt pentru multi dintre noi desertul copilariei, foarte bune si gustoase si usor de preparat.
Omleta cu slanina este numai buna la micul dejun,alaturi de muraturi sau de o salata de cruditati.