Ciuperci umplute- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceste ciuperci umplute trebuie sa le incercati pentru ca sunt nu doar usor de preparat dar foarte gustoase si satioase.

Ingrediente

    • 1 kg ciuperci proaspete
    • 1 capatana de usturoi
    • 4 cepe
    • 3 legaturi marar
    • 5 oua
    • 2 legaturi patrunjel
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei.
  2. Sparat se toaca marunt verdeata, se toaca usturoiul, iar ceapa se toaca si ea, si se pun toate la calit in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
  3. Cand compozitia etse rece se amesteca cu ouale batute usor si se umplu cu compozitia obtinuta ciupercile din tava, introducand apoi tava in cuptor 20 de minute.
  4. Cand sunt gata, se scoate tava din cuptor, se pun ciupercile pe un platou si se servesc stropite cu putin ulei de masline.

Recomandari

Aperitive