Ciorba ardeleneasca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba ardeleneasca este o ciorba foarte gustoasa, satioasa si usor de preparat in acelasi timp.

Ingrediente

    • 1 kg tacamuri de pui
    • 4 rosii
    • 2 morcovi
    • 1 felie de slanina afumata
    • 1 telina
    • 1 ardei gras
    • 2 cepe
    • 6 catei de usturoi
    • o legatura patrunjel verde
    • otet

Instructiuni de preparare

  1. Se pune carnea la fiert, si cand formeaza spuma se spumuieste.Se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt si se lasa sa fiarba, acoperind oala cu capac.
  2. Cand ciorba e aproape fiarta , se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Inainte cu 10 minute de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul.
  3. La final se acreste ciorba cu otet sau bors si se serveste simpla sau dreasa cu smantana.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri