Bors moldovenesc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul moldovenesc este un bors foaret bun si gutos, iar gaina ii ofera un gust deplin si savuros.

Ingrediente

    • 1 gaina
    • 1 legatura loboda
    • 1 litru apa
    • taitei
    • 1 litru bors
    • sare
    • verdeata

Instructiuni de preparare

  1. Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat.Se inlatura spuma ori de cate ori este nevoie, apoi se sterg marginile oalei, se  scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba.
  2. Cand taiteii sunt fierti se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata si se lasa sa mai dea un clocot.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri