Saratelele cu branza sunt nemaipomenite pentru cocteil sau gustari usoare si se pot pastra cateva zile in stare perfecta, fara a-si schimba gustul, intr-un ambalaj ermetic.
Stollen este un cozonac nemtesc, specific sarbatorilor de Craciun si, in care se regasesc multe fructe uscate si aromate.
Palmeii din foietaj sunt foarte buni alaturi de o ceasca cu cafea sau ceai.
Renumita rulada Padurea Neagra este renumita datorita celor teri ingrediente: blatul-biscuit de ciocolata, ciresele/visinele si frisca. In aceasta versiune frisca este inlocuita cu inghetata de vanilie.
Chiflele pot fi preparate din aluat obisnuit de paine. Va propunem sa incercati chiflele din aluat cu lapte si unt, mai moi si mai aromate.
Combinatia neobisnuita intre arome si textura confera blatului suculent un gust original, iar crema rafinata de portocale si branza, transforma tortul de morcovi intr-un tort uimitor.
Biscuitii Trio de ciocolata se pregatesc repede. in mai putin de o ora de cand v-ati gandit sa le faceti, va veti rasfata cu acest desert, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau un pahar cu lapte.
Aceasta metoda este denumita pentru lenesi, rapida sau sfaramata. Este una din variantele de preparare a foietajului, care presupune o preparare mai rapida dacat in cazul retetei clasice.
Mille feuille cu fructe sunt de fapt foi crocante de foietaj umplute cu crema de frisca si smantana dulce. Capsunele proaspete si stratul de dulceata transforma intr-un mod placut aspectul acestui deliciu preferat de multi.
Fursecurile de Anglesey sunt fursecuri duble din aluat dulce, sfaramicios, lipite intre ele cu un start subtire de dulceata si pudrate cu zahar.