Cele mai noi Retete

Saratele cu branza

Saratelele cu branza sunt nemaipomenite pentru cocteil sau gustari usoare si se pot pastra cateva zile in stare perfecta, fara a-si schimba gustul, intr-un ambalaj ermetic.

30 min
4 servings

Stollen

Stollen este un cozonac nemtesc, specific sarbatorilor de Craciun si, in care se regasesc multe fructe uscate si aromate.

30 min
4 servings

Palmieri din foietaj

Palmeii din foietaj sunt foarte buni alaturi de o ceasca cu cafea sau ceai.

30 min
4 servings

Rulada Padurea Neagra cu inghetata

Renumita rulada Padurea Neagra este renumita datorita celor teri ingrediente: blatul-biscuit de ciocolata, ciresele/visinele si frisca. In aceasta versiune frisca este inlocuita cu inghetata de vanilie.

30 min
4 servings

Chifle

Chiflele pot fi preparate din aluat obisnuit de paine. Va propunem sa incercati chiflele din aluat cu lapte si unt, mai moi si mai aromate.

30 min
4 servings

Tort de morcovi- varianta 2

Combinatia neobisnuita intre arome si textura confera blatului suculent un gust original, iar crema rafinata de portocale si branza, transforma tortul de morcovi intr-un tort uimitor.

30 min
4 servings

Biscuiti Trio de ciocolata

Biscuitii Trio de ciocolata se pregatesc repede. in mai putin de o ora de cand v-ati gandit sa le faceti, va veti rasfata cu acest desert, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau un pahar cu lapte.

30 min
4 servings

Foietaj pentru lenesi

Aceasta metoda este denumita pentru lenesi, rapida sau sfaramata. Este una din variantele de preparare a foietajului, care presupune o preparare mai rapida dacat in cazul retetei clasice.

30 min
4 servings

Mille feuille cu fructe

Mille feuille cu fructe sunt de fapt foi crocante de foietaj umplute cu crema de frisca si smantana dulce. Capsunele proaspete si stratul de dulceata transforma intr-un mod placut aspectul acestui deliciu preferat de multi.

30 min
4 servings

Fursecuri de Anglesey

Fursecurile de Anglesey sunt fursecuri duble din aluat dulce, sfaramicios, lipite intre ele cu un start subtire de dulceata si pudrate cu zahar.

30 min
4 servings