Somonul in sos de fructe este un preparat pe care i, puteti face si la cuptor, stropit cu sos, astfel preparatul final este mai aromat.
Tilapia in crusta de maioneza si parmezan este un preparat rapid si foarte gustos pe care il puteti prepara cu orice fel de peste alb.
Crapul prajit, cu sos de ardei si varza creata este o delicatesa culinara, rafinata si cu un gust delicat.
Pestele alb in camasa de branza este un preparat foarte bun pentru masa de pranz, fiind aromat si foarte gustos.
Gumbo cu peste este o tocana sau un fel de ciorba groasa, care se prepara cu orice fel de peste cu carne ferma sau cu crustacee.
Salaul Bonne femme este un preparat delicat, pe care il puteti servi chiar si la mesele festive, pentru ca este delicios si foarte aromat.
"Empanadas" sunt pateuri cu carne, branza, legume, populare in America Latina si in sudul Europei. Denumirea vine de la verbul "empanar", care inseamna a rula sau a imbraca in paine.
Friptura cu unt si aroma de hrean este un rasfat, insa daca este servita cu unt cu aroma de hrean si arpagic devine ceva cu adevarat special. Se serveste cu garnitura de cartofi picanti si o salata.
Somonul cu sos de unt si lamaie este un preparat sanatos, foarte gustos si plin de vitamine, pe care il puteti prepara chiar si in ocaziile speciale din viata dvs.
Clatitele delicioase de vara sunt un desert gustos si racoritor pe care il puteti savura alaturi de o cana de lapte batut rece.