Crap prajit cu sos de ardei si varza creata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul prajit, cu sos de ardei si varza creata este o delicatesa culinara, rafinata si cu un gust delicat.

Ingrediente

    • 4 bucati file de crap
    • 200 gr frunze fragede de varza crreata
    • 3 jumatati de ardei gras de diferite culori
    • 1 ardei iute rosu, curatat de seminte, tocat marunt
    • 4 lingurite zahar
    • 2 linguri sos de stridii
    • coaja si sucul de la o lamaie
    • 1 lamaie pentru servi
    • 1 ou
    • faina
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

  1. Spalati bucatile de peste, apoi uscati-le un servet absorbant si pudrati-le cu sare si piper, tavaliti-le prin faina, apoi si apoi iarasi prin faina. Prajiti pestele in ulei incins si pastrati-l fierbinte.
  2. Intr-o craticioara fierbeti zaharul cu 3 linguri de apa, pana devine usor auriu, apoi luati de pe foc si adaugati sucul de lamaie si sosul de stridii.
  3. Tocati ardeii grasi, rupeti frunzele de varza in fasii , apoi rumeniti-le in putin ulei, impreuna cu ardeiul iute, amestecand mereu, pana se inmoaie, apoi luati de pe foc si adaugati sosul de zahar.
  4. Serviti pestele alaturi de varza, ardei si sos, cat este inca cald.

Recomandari

Friptura sau Gratar