Aceasta tarta cu prune este numai buna in zilele de toamna, cand prunele sunt dulci si aromate.
Tarta de capsuni este buna si gustoasa, mai ales daca capsunele folosite sunt foarte copate.
Tarta de mere rasturnata o puteti servi chiar si la mesele in familie de la sfarsitul saptamanii.
Tarta de inghetata si fructe este o tarta rapida, foarte buna si aromata.
Blatul alb de pandispan este foarte aromat si il puteti folosi la prepararea torturilor, daca il umpleti cu o crema de ciocolata.
Blatul de bezea este aromat si foarte usor de preparat, fiind preferatul copiilor.
Blatul de cacao este aromat si foarte gustos, si se foloseste la torturile de ciocolata sau de fructe.
Blatul de lamaie este folosit la torturile cu fructe, avand o aroma intensa, placuta si apetisanta.
Blatul de nuci ofera deserturilor la care este folosit un gust foarte bun si intens.
Blatul din aluat fraged este un blat rapid si usor de preparat care nu trebuie insiropat.