Blat de cacao

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Blatul de cacao este aromat si foarte gustos, si se foloseste la torturile de ciocolata sau de fructe.

Ingrediente

    • 5 oua
    • 5 linguri zahar
    • 5 linguri faina
    • 2 linguri cacao

Instructiuni de preparare

  1. Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si isi dubleaza volumul.
  2. Separat se bat bine albusurile spuma tare si se adauga treptat, 2 linguri de zahar.
  3. Se toarna albusul peste crema de galbensuuri si se amesteca usor de sus in jos, ca sa nu se lase.
  4. Se adauga faina treptat si la urma vanilie.
  5. Se pune aluatul in forma de tort bine tapetata si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Recomandari

Panificatie