Strudelul cu branza este numai buna la desert dar si la micul dejun alaturi de un pahar cu lapte.
Trigoanele cu nuci trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate, bune atat la micul dejun cat si la gustare.
Placinta creata este o placinta foarte gustoasa, a carei umplutura poate varia de la brana si pana la mere rase sau dovleac.
Placinta cu branza de vaci este foarte aromata, dara daca doriti sa fie mai dulce puteti folosi numai branza dulce fara cea telemea.
Placinta cu dovleac este foare buna, iar daca adaugati cateva nuci sau alune devine mai aromata.
Prajitura sfaramata este delicioasa si foarte aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece, la desert sau la micul dejun.
Rulourile cu urda sunt delicioase calde sau reci, la micul dejun sau la gustare.
Strudelul cu nuci este foarte aromat, fiind preparatul perfect pentru zilele geroase de iarna.
Strudelul cu mere este cel mai aromat si gustos, fiind la fel de bun cald sau rece.
Trigoanele cu nuca sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind atat reci cat si calde foarte apetisante.