Rotunzi, patrati sau orice alta forma biscuitii cu ciocolata sunt cei mai buni.
Fursecurile cu ananas trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si foarte gustoase.
Fursecurile cu fistic sunt foarte aromate, avand marele avantaj ca sunt mai fragede daca le serviti a doua zi.
Fursecurile cu migdale trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate.
Fursecurile cu marmelada le puteti prepara cu orice fel de gem, avand de fiecare data alta aroma.
Fursecurile cu stafide sunt foarte aromate, daca le doriti fragede trebuie sa le tineti peste noapte la rece, inainte de a le servi.
Galetele sunt foarte bune atat la desert cat si la aperitv, mai ales la mesele festive.
Stelutele cu migdale sunt foarte gustoase, si se prepara mai ales cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Tarta cu alune si ciocolata este o tarta pe care o puteti servi chiar si ca tort, pentru ca este foarte aromata si gustoasa.
Tarta cu branza de vaci este o tarta rapida, aromata si foarte usor de preparat.