- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu stafide sunt foarte aromate, daca le doriti fragede trebuie sa le tineti peste noapte la rece, inainte de a le servi.
		
		Ingrediente
		
			
- 125 gr unt
 
- 125 gr zahar pudra
 
- 2 oua
 
- 125 gr faina
 
- 125 gr stafide
 
- 3 linguri rom
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se pun stafidele la macerat, in rom. Se freaca intr-un vas untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul.  
 
- Se unge bine o tava cu ulei si se pun cu lingurita gramajoare de aluat, la distanta una de alta. Se coc la foc potrivit, timp de 10 minute. Se scot imediat din tava.