- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Preparand aceasta  crema de lamaie pentru tort, veti obtine un desert racoritor care va da un plus de aroma blaturilor.
		
		Ingrediente
		
			
- 250 gr zahar pudra
 
- 500 ml lapte
 
- 2 lamai
 
- 250 gr unt
 
- 50 gr faina
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se pune laptele la incalzit, apoi se toarna cate putin peste faina amestecand continuu, pe foc mic. Dupa ce s-a omogenizat compozitia si s-a incorporat tot laptele se adauga  sucul de la cele 2 lamaie si coaja rasa numai de la o lamaie, amestecand continuu pe foc, pana se ingroasa.
 
- Se da vasul deoparte sa se raceasca, apoi crema se amesteca cu untul frecat spuma, adaugand treptat crema in unt si amestecand continuu.