- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de portocale este o crema delicioasa care da un gust aparte prajiturilor si torturilor. Folosita pentru umplerea unui blat simplu de vanilie, crema de portocale da un gust aparte foarte gustos.
		
		Ingrediente
		
			
- sucul si coaja rasa de la 2 portocale
 
- 300 gr zahar
 
- 1 portocala
 
- 250 gr unt
 
- 3 oua
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Ouale, sucul si coaja rasa de la cele 2 portocale si zaharul se amesteca intr-un vas si apoi, pe foc mic de tot, se bat pana capata consistenta unei smantani groase, apoi se lasa sa se raceasca.
 
- Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu crema racita, punand cate cate o lingura de crema in unt si amestecand mereu energic.