Jeleul de iaurt pentru un plus de aroma se poate asezona cu fructe precum prune sau caise, astfel gustul va fi mai intens.
Jeleul de lamaie este un desert aromat si acrisor, pe care il puteti servi ca aperitiv inainte de mesele copioase.
Jeleul de lapte este reteta de succes cu care puteti oricand sa ii cuceriti pe cei mici.
Jeleul de mandarine este foarte gustos si aromat, perfect in zilele caniculare de vara.
Jeleul de mere este foarte aromat si rafinat, el fiind folosit mai ales la decorarea deserturilor de patiserie.
Jeleul de piersici trebuie sa il incercati pentru ca este gustos, aromat si foarte racoritor.
Jeleul de portocale este desertul fara de care nu veti rezista daca apucati sa il gustati. Rafinat si aromat este numai bun in zilele caniculare de vara.
Jeleul de portocale il puteti servi ca digestiv dupa o masa copioasa sau ca aperitiv inainte...
Morunul sau nisetrul provincial este un preparat fin si delicat, numai bun la mesele festive.
Morunul sau nisetrul rasol este un preparat dietetic, foarte gustos si plin de vitamine.