Cannelloni cu branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cannelloni cu branza se prepara foarte usor, ele fiind un pranz perfect pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispozitie pentru gatit.

Ingrediente

    • 100 gr ansoa
    • 400 gr smantana
    • 100 gr parmezan ras
    • 500 gr cannelloni
    • 400 gr branza de capra
    • 4 felii de cascaval
    • 2 linguri unt

Instructiuni de preparare

  1. Se da branza pe razatoare, apoi se amesteca cu ouale si cu jumatate din cantitatea de parmezan ras.
  2. Pestele se scurge, apoi se freaca cu mixerul cu smantana pana se obtineo pasta fina, care se amesteca cu branza , iar cu pasta obtinuta se umple cannelloni.
  3. Se pun tuburile de cannelloni umplute intr-o tava de copt, se  pun deasupra bucatile de unt si se baga in cuptor pentru 10 minute.
  4. Se adauga restul de smantana si se mai baga 10 minute in cuptor. Se scoate apoi tava si se pun deasupra feliile de cascaval, parmezanul ras si se mai baga 5 minute la cuptor, dupa care se pot servi.

Recomandari

Paste