Paste cu ton- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastele cu ton se prepara foarte usor si sunt aromate si satioase, numai bune in zilele cu dezlegare la peste.

Ingrediente

    • 500 gr paste
    • 5-6 catei usturoi
    • o conserva de ton tocat
    • ketchup
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb pastele circa 7-8 minute conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu sare si putin ulei
  2. Separat se prajesc cateii de usturoi tocati marunt in putin ulei pana capata o culoare galben-maronie. Se toarna uleiul peste pastele fierte si scurse.
  3. Daca doriti puteti adauga si  usturoiul. Se amesteca pastele cu tonul. Se servesc condimentate cu cu busuioc, cimbru si oregano sau cu ketchup.

Recomandari

Paste