Retete pentru produse de panificatie
Blatul de bezea este aromat si foarte usor de preparat, fiind preferatul copiilor.
Blatul de cacao este aromat si foarte gustos, si se foloseste la torturile de ciocolata sau de fructe.
Blatul de lamaie este folosit la torturile cu fructe, avand o aroma intensa, placuta si apetisanta.
Blatul de nuci ofera deserturilor la care este folosit un gust foarte bun si intens.
Blatul din aluat fraged este un blat rapid si usor de preparat care nu trebuie insiropat.
Gogoselele cu miere si scortisoara trebuie sa le incercati pentru ca sunt la fel de bune calde sau reci.
Gogosile din faina de naut sunt specifice zonei arabesti, pentru ca sunt aromate si satioase.
Aluatul de ecleruri contine o cantitate suficienta de lichide si, datorita acestui fapt, aluatul creste mult, creiand o cavitate mare in interior pe care o puteti umple cu ce compozitie doriti, dulce sau sarata.
Stollen este un cozonac nemtesc, specific sarbatorilor de Craciun si, in care se regasesc multe fructe uscate si aromate.
Chiflele pot fi preparate din aluat obisnuit de paine. Va propunem sa incercati chiflele din aluat cu lapte si unt, mai moi si mai aromate.