Panificatie

Retete pentru produse de panificatie

Cele mai noi Retete

Blat de bezea

Blatul de bezea este aromat si foarte usor de preparat, fiind preferatul copiilor.

30 min
4 servings

Blat de cacao

Blatul de cacao este aromat si foarte gustos, si se foloseste la torturile de ciocolata sau de fructe.

30 min
4 servings

Blat de lamaie

Blatul de lamaie este folosit la torturile cu fructe, avand o aroma intensa, placuta si apetisanta.

30 min
4 servings

Blat de nuci

Blatul de nuci ofera deserturilor la care este folosit un gust foarte bun si intens.

30 min
4 servings

Blat din aluat fraged

Blatul din aluat fraged este un blat rapid si usor de preparat care nu trebuie insiropat.

30 min
4 servings

Gogosele cu miere si scortisoara

Gogoselele cu miere si scortisoara trebuie sa le incercati pentru ca sunt la fel de bune calde sau reci.

30 min
4 servings

Gogosi din faina de naut

Gogosile din faina de naut sunt specifice zonei arabesti, pentru ca sunt aromate si satioase.

30 min
4 servings

Aluat de eclere

Aluatul de ecleruri contine o cantitate suficienta de lichide si, datorita acestui fapt, aluatul creste mult, creiand o cavitate mare in interior pe care o puteti umple cu ce compozitie doriti, dulce sau sarata.

30 min
4 servings

Stollen

Stollen este un cozonac nemtesc, specific sarbatorilor de Craciun si, in care se regasesc multe fructe uscate si aromate.

30 min
4 servings

Chifle

Chiflele pot fi preparate din aluat obisnuit de paine. Va propunem sa incercati chiflele din aluat cu lapte si unt, mai moi si mai aromate.

30 min
4 servings